Füstölő fa

Rendezés:
Egy oldalon:
 • Smoke’n’Drink – Boroshordó füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
   
  A többi természetes alapanyagú termékhez képest ez nem kezeletlen fából készül.
  Az ex-boros hordóból készült fa chipsünk alapja a többi Smoke’n’Drink chipshez hasonlóan nagyszerű minőségű fa. 
  A friss mustos aromával  rendelkező chips a többi tölgyfa chipshez képest gazdagabb illat és íz élményt kölcsönöz az ételeknek, italoknak. A gyümölcsösebb lágy ízénél fogva Pálinka vagy Cognac alapú koktélokhoz ajánljuk.
  2 880 Ft
 • Smoke’n’Drink – Körtefa füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
  Smoke’n’Drink fa chipseinket készítéséhez nagyszerű minőségű kezeletlen fát használunk. A Körte fából készített fa chipsek kellemes friss, édes ízt kölcsönöznek az így készített rum, vagy akár Calvados alapú koktéljaidnak.
  2 420 Ft
 • Smoke’n’Drink – Cseresznyefa füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
  Smoke’n’Drink fa chipseinket készítéséhez nagyszerű minőségű kezeletlen fát használunk. A Cseresznye fából készített fa chipseink intenzív édes, marcipános aromája nagyszerűen párosítható rummal, vagy whisk(e)yvel készített koktélokhoz vagy kacsa húsos ételekhez. 
  2 420 Ft
 • Smoke’n’Drink – Barackfa füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
   Smoke’n’Drink fa chipseink készítéséhez nagyszerű minőségű kezeletlen fát használunk, amelyek nem csak az ezzel készülő ételnek vagy italnak kölcsönöznek egyedi ízt, de a szervírozás során is ellenálhatatlan az illatuk.  A Barack fából készített fa chipseink intenzív zamatos aromája nagyszerűen párosítható rummal készített koktélokhoz vagy marha húsos ételekhez.
  2 420 Ft
 • Smoke’n’Drink – Bükkfa füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
  Smoke’n’Drink fa chipseink készítéséhez nagyszerű minőségű kezeletlen fát használunk, amelyek nem csak az ezzel készülő ételnek vagy italnak kölcsönöznek egyedi ízt, de a szervírozás során is ellenálhatatlan az illatuk.  A bükkfa chipsünket mezcállal készített koktélokhoz, vagy vadhúsokhoz ajánljuk. 
  2 250 Ft
 • Smoke’n’Drink – Almafa füstölésre
  30 grammos kiszerelésben
   
  Smoke’n’Drink fa chipseinket nagyszerű minőségű kezeletlen fából készítjük. 
  Alma fa chipseink intenzív, ropogós, mély ízt kölcsönöznek az azzel készített calvados vagy akár whisky alapú koktéloknak, esetleg a bárány ételeknek. 
  2 250 Ft
 • W2S füstölőcsonk

  0 out of 5
  (0)

  A wood2smoke füstölőfa nincsen vegyi anyaggal kezelve. Természetes állapotában került leszárításra, akár éveken keresztül szárítva. Megfelelő tárolás esetén (száraz, jól szellőztetett helység) minőségét korlátlan ideig megőrzi.

  1 990 Ft3 990 Ft
  Füstölő fajta : Alma - Boroshordó - Bükk - Cseresznye - Kajszi - Körte - Meggy - Őszibarack - Szilva - Szőlőtőke - Tölgy
 • A wood2smoke füstölőfa nincsen vegyi anyaggal kezelve. Természetes állapotában került leszárításra, akár éveken keresztül szárítva. Megfelelő tárolás esetén (száraz, jól szellőztetett helység) minőségét korlátlan ideig megőrzi.

  2 490 Ft
  Füstölő fajta : Alma - Körte