Rólunk

Barside Workline, a személyre szabott szakértelem

Filozófiánk

Egy kötény megmutatja, mit dolgozol, de egy személyre szabott kötény segít kiemelkedni a tömegből és megfizethetetlen magabiztosságot nyújt.

A 2015-ben alapított Barside Workline köténymanufaktúra éppen ezért a szakértelmet ötvözi a játékossággal. Már a kezdetekkor az volt a célunk, hogy szinte a legmerészebb ötleteket is megvalósítsuk – mindezt persze csakis minőségi, különleges alapanyagok felhasználásával.

Abban hiszünk, hogy szakértelmünknek hála pontosan olyan egyedinek érezhetik magukat vásárlóink, mint amilyenek ők maguk is.

Barside Köténymanufaktúra üzlet
Barside Köténymanufaktúra üzlet
Kötény manufaktúra műhelyünk

A manufaktúránk egy barátságos, pici műhelyben működik, amit összekötöttünk üzletünkkel. Itt születnek az utánozhatatlan ötletek, amiket a lehető legnagyobb körültekintéssel, kézi munkával alkotunk meg. Büszkék vagyunk arra, hogy minden áru, ami a nevünket viseli, megismételhetetlen és strapabíró.

Barside Köténymanufaktúra varroda
Barside Köténymanufaktúra varroda
Minket keresel, ha…

…bartender, fodrász, kertész, virágárus, hentes vagy akár otthoni ezermester vagy, és amellett, hogy szeretnél kitűnni munkatársaid, versenytársaid, barátaid közül, kényelmes, egyedi és prémium minőségű felszerelést keresel. Ami biztosan közös bennünk: az időtálló szakértelemben bízunk.

Termékpalettánk

A megrendelőnk számára tervezett kötényt az igényei szerint varrjuk meg manufaktúránkban, az általa kiválasztott alapanyagokból. De találsz nálunk standard farmerkötényeket éppúgy, mint limitált darabszámú kötényeket is. Habár minden a kötényekkel kezdődött, ma már kiegészítőket is forgalmazunk. A palettán séfkabát, rolltáska, hátizsák, csokornyakkendő, mellény is szerepel, és még folytathatnánk a sort – mondjuk a neked megálmodott munkaeszközzel.

Ők már minket választottak

Indulásunk óta olyan magyar hírességeket szolgálhattunk ki termékeinkkel, mint Wossala Rozina, Lakatos Márk, Buday Péter, Paskó Atya, Nagy Ádám, Szabó Győző és Serényi Zsolt. Nagy örömünkre szolgált továbbá, hogy a Profi a konyhában című főzőműsor résztvevői is a mi kötényeinket viselték.

Mondd el nekünk elképzeléseid, és mi minden követ megmozgatunk azért, hogy megvalósítsuk azokat! Légy önmagad munka közben is!

Érdekel a történetünk is? Kattints ide, és tudd meg, hogyan született a Barside Workline!