GY.I.K.

Gyakran Ismételt kérdésekre.

Itt minden kérdésedre választ adunk.

Ha még adódik kérdésed , kérlek írj a info@barsidebp.com e-mail címre és rövid időn belül arra is válaszolunk.

 

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

 • A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót (áfát), melynek mértéke 27%. A megrendelt kötények és munkaruhák árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással vagy akár utánvéttel is.

A vásárlási információról vásárlás után kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, a termékek vételárát, a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

 

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

Utánvétes vásárlás

A termékek vételárát, a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben.

Bankkártyás vásárlás

A pénztárból átirányítunk a  Bank oldalára, ott fizetheted ki a termékeid. A számlád azonnal terhelésre kerül.

Sikertelen fizetés esetén a barsidebp.com-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel.

Elfogadott bankkártyák: 

Előreutalásos vásárlás

A fizetendő összeget előre át kell utalnod a Banknál vezetett bankszámlánkra.

Számlaszám:  10404089-50526751-76821009  Barside Kft  1075 Budapest, Madách Imre út 10.

Garancia

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket:

Barside Kft.  1093 Budapest, Közraktár utca 12

6 hónapos garancia minden termékünkre

 • Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért 6 hónap jótállási idő áll a rendelkezésedre a termék átadásának napjától.  A nem rendeltetésszerű használat, illetve a nem megfelelő tisztítási, mosási minőség kiválasztásáért nem vállalunk felelősséget, ezért, kérlek olvasd el a mosási útmutatót amit a termékben találsz.
 •  
 • Ha valamilyen okból mégsem lennél elégedett a megrendelt termékünkkel, küldd vissza a rendelésedtől számított 14 napon belül a , add meg  az e-mail címed, amiről a rendelést leadtad, illetve a számlaszámod, ahova visszautalhatjuk a pénzed, és a teljes vételárat megtérítjük (a visszaküldés postaköltségét nem, az téged terhel).

 

 • A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted termékeinket.

 

 • kuponokra, ajándékutalványokra a 14 napos pénz visszafizetési garancia nem érvényes.

 

 • *PÉNZ VISSZAFIZETÉSI garanciát csak azokra a termékeinkre vállalunk, melyeket közvetlenül a barsidebp.com-on vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

 

 

Kiszállítással kapcsolatos kérdések

Személyes átvétel

 • Személyesen történő átvétel : Ez esetben személyesen veszed át a rendelt termékeket a boltunkban.

 

 • Címünk: 1093 Budapest, Közraktár utca 12

 

Melyik napon kapom meg a csomagom, ha a házhoz szállítást választom?

 • Bármilyen fizetési módot (bankkártyás vagy előreutalásos) választasz, a megrendelt termékeket akkor indítjuk útnak, ha az összeg az adott napon 12 óráig megjelent számlánkon. A munkanapokon 12 óráig leadott és kifizetett rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 12 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

 

 • Az utánvétes vásárlás esetén is hasonló a helyzet: a munkanapokon 12 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon, a pénteken 12 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendelésedet pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. Természetesen ebben az esetben akkor kell fizetned, amikor átveszed a csomagod.

 

Kiszállítás

 • A csomagod a rendelést követő munkanapon megkapod, ha hétköznap 12:00 óráig véglegesíted és kifizeted a rendelésed. (Ez a bankkártyás fizetési opciót választó vásárlókra vonatkozik.)

 

 • Ha hétköznap 12:01 után adtad le és fizetted ki a rendelésed, a csomagodat csak a következő munkanapon tudjuk útnak indítani a futárszolgálat depójába. Innen pedig a következő nap reggel kézbesítik neked, tehát a rendeléstől számított második napon. (A bankkártyás fizetés választása esetén.)

 

 • A fentiek vonatkoznak azokra is, akik az utánvétes fizetési opciót választották, az ő esetükben a rendelés leadásának időpontja határozza meg, mikor indulhat el a csomag – értelemszerűen ők majd csak akkor fizetnek, amikor a futár házhoz szállította a megrendelt termékeket.

 

 • Ha vásárlásod során az előreutalást választottad, abban az estben az összeg bankszámlánkra érkezése után indul el a csomagod. Tehát ha 12:00 óráig a számlánkra érkezik a termékek ára és a szállítási költség, akkor még aznap eljuttatjuk a futárhoz, aki másnap kiszállítja neked.

 

 • Érdemes arra figyelned, hogy ha banki napon  11:00-ig indítod az utalást, akkor az összeg általában még aznap megérkezik hozzánk.(Az utalásokat minden munkanap kezdetén reggel 8:00-kor és 12:00 órakor ellenőrizzük.)

 

 • Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?

 • Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@barsidebp.com e-mail címen, hogy pontos szállítási költséget tudjunk mondani.

 

Hány órakor kézbesítik a csomagom?

 • A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-18 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek.

 

 • Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más szállítási címet.

 

 • Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő fizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

Mennyibe kerül a szállítás?

 

Termékekkel kapcsolatos kérdések

 • Moshatom-e a kötényeket? Igen, a köténybe varrt mosási útmutató alapján.

 

 • Moshatom-e a táskákat és a rollokat? A táskákra és a rollokra csak kézi mosást ajánlunk, mert sok bőr elem van rajtuk.

 

 • Vasalhatom e a kötényeket? Igen, anyagtól függően kell beállítani a vasalót, ehhez a köténybe varrt mosási útmutató ad segítséget.

 

 • Színét engedik-e  az anyagok? A farmer anyagból készült kötények első mosás alkalmával engedhetnek a színükből . Minden kötényünknél ajánljuk, hogy első használat előtt mossák ki.

 

 • Milyen méretben készülnek a kötények? Egy méretben készülnek állítható nyakpánttal. Igény szerint a méreteken tudunk változtatni, ezt jelezned kell megrendeléskor.

 

 • Van-e garancia a termékekre? Minden termékünkre 6 hónap garanciát vállalunk, gyártásbeli hiba esetén azonnal javítjuk vagy cseréljük.

 

 • Mennyi idő a gyártás? Egyedi megrendelés esetén darabszámtól, anyagtól és terméktől függően 2-3 hét.

 

 • Logózást vállaltok-e? Igen, hímzést tudunk vállalni. Mérettől és darabszámtól függ az ára. Kérlek kérj árajánlatot: info@barsidebp.com