A Barside Workline történet

Volt egyszer egy bartender…

…akit Ódor Andrásnak hívtak, és hazai, valamint nemzetközi versenyek győztese volt. Az egyik külföldi megmérettetésen a szokványos fekete mellény helyett egy nővére által tervezett és varrott kötényben mutatkozott be. Koktéljai mellett a „munkaruhája” is osztatlan sikert aratott.

Ódor András
Ódor András

És ez így történt versenyről versenyre…

Ebből a tapasztalatból született kötény manufaktúránk ötlete 2015-ben, aminek megvalósításával nem is várt sokat András. Így indult a Barside Workline, a személyre szabott szakértelem műhelye.

Kezdetben…

…András lakásának nappalija egyszerre szolgált a manufaktúra műhelyeként, raktáraként és irodájaként. A Barside Workline először csak kötényekkel foglalkozott, és kizárólag bartendereknek készített ruházatot. Aztán ahogy terjedt a hírünk, már sminkesek, fodrászok, tetováló művészek is keresni kezdték a termékeinket.

2016 februárja fontos lépés volt a cég életében: ekkorra készült el a külön kis varroda. Ezzel lehetőség nyílt a termékpalettánk szélesítésére. Dóri varrta a manufaktúra első bártáskáját, aki kezdetektől a csapatunk tagja. Tapasztalatai és ötletei garanciái termékeink magas minőségének.

Aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy…

…egyre népszerűbbé vált a kötény manufaktúra termékei. Így egy idő után kinőttük szeretett varrodánkat, ezért 2018 augusztusában elköltöztünk jelenlegi helyünkre, a Közraktár utca 12. szám alá. Itt nyitottuk meg Barside Workline néven üzletünket is.

Hogy vagyunk manapság?

Már nemcsak Magyarországról érkeznek hozzánk megrendelések, hanem Ausztriából, Hollandiából, Norvégiából, Dániából, Angliából, Horvátországból és az Egyesült Államokból is.

Olyan világmárkáknak is készítünk munkaruhát, mint a Grey Goose, a Bacardi vagy az Aperol. Találkozhattok velünk a Ritz Carltonban, a Barber Shop Budapestben, a High Note Skybarban és még sok más hotelben, fodrászatban, étteremben, kávézóban.

Barside Workline üzlet
Barside Workline üzlet

Indulásunk óta pedig olyan magyar hírességek is viselték a kötényeinket, mint Wossala Rozina, Lakatos Márk vagy Buday Péter.

Reméljük, nemcsak nekik, hanem neked is lehetővé tehetjük, hogy igazán önmagad lehess!